esmaspäev, 26. august 2013

Kunagi ehk ikka

Täna on keegi siia kiiganud otsingu "naabri väljasöömine" abil. Palju õnne. Tänane ainuke otsing. Kommentaarid on liigsed.

Andke andeks, kes te juhtumisi siit blogist elumärki otsite, ma ei ole kirjutamise lainel. Mõnda on juhtunud, mõnda on teoksil, elus olen. Aga kuna pikemalt kirjutan või koguni pilte üles panen, ei oska ennustada. Kunagi ehk ikka.

kolmapäev, 21. august 2013

Antonius

Tõin täna omale Kaarnaproua poolt musta kõutsi. Pisikese. Imeilusate rohe-kollaste silmadega. Kallima abiga sai loomakesele nimeks Antonius ehk maakeeli Anton ehk lõpuks lihtsalt Tondu, mis peaks ju musta kassiga hästi kokku sobima?

Põrr, vana moor, vaatab Antoniust nagu midagi ennekuulmatut, Antonius püüab ennast hiigelsuure võõra kassi eest kaitsta urisemisega. Küll nad harjuvad, kus nad pääsevad. Praegu magavad üsna rahumeeli teine teises toas, uks vahelt täitsa lahti.

Tahaks pilti ka näidata, aga ma olen fotoka akude laadija tundmatusse kohta sokutanud.

esmaspäev, 19. august 2013

Elus

Meil oli siin festival ja ma olin tööl. Ajurakkude taastumine võtab aega. Võibolla kirjutan homme.

reede, 9. august 2013

Vahepeatus

segasaun
2
alasti ujumine
1
libliklind.blogspot.com
1
ma küsin mis on õnn
1
mu koduke on tilluke voodi
1
oh jah muidugi
1
paljad naised saunas
1
valgus surnu pea kohal
1


Nädala otsingud sellised, kohe tore hakkas, et hoolimata minu eemalolekust on keegi lootnud leida valgust surnu pea kohalt ja küsib minult, mis on õnn. Mu koduke on tilluke voodi on ka päris armas :)

Nagu te näete, olen Saaremaalt tagasi. Võibolla panen kunagi mõne pildi ka üles, need on siiani veel fotokas. Praegu ei viitsi suurt rohkem kirjutada, arvutisse satun harva ja põhiliselt tegelen puhkamisega (st. aias taimede ümberistutamisega, matkamisega kohalikel radadel, seenelkäimisega ja eelkõige magamisega). Küll ma ükskord teile veel kirjutan!

Ps. Vaadake tähti! .Parim aeg perseiidide imetlemiseks on esmaspäeval, 12. augustil, eriti kella 21.30 ja 23.45 vahel. Ka teistel 10-13. augusti vahelistel öödel tasub pilk taevasse heita. Info siit:  http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/vaata-taevasse-tahesaju-aeg-on-kohe-kaes.d?id=66513244